Lasiseinät

Ulkolasiseinät

Ulkolasiseinät ja nauhaikkunat ovat yksi suosituimmista tuotteistamme, koska nykypäivänä ihmiset haluavat yhä enenevässä määrin valoa toimistoihinsa, laitoksiinsa ja työskentelytiloihinsa. Järjestelmällä saadaan rakennuksen ulkonäöstä hyvinkin edustava. Lasisen julkisivun ansiosta valoisuus ja viihtyvyys seinän sisäpuolella lisääntyy merkittävästi.

Käytämme Purso Oy:n kotimaisia lämpökatkaistuja P50Le ja LK78H profiilijärjestelmiä, jolla saavutamme hyvän lämmöneristyksen ja tarvittaessa myös ääneneristyksen. Myös Ei30-paloluokka kyseiselle seinälle on mahdollista toteuttaa.

Rakenteet ovat CE-merkittyjä. Julkisivujärjestelmässä on useita erilaisia profiilivaihtoehtoja, joilla saadaan ulkonäöstä hyvinkin miellyttävän näköinen. Valittavanasi on mm. ulkopuolelle erilaisia peitelistoja joilla saadaan lasiseinästä yksilöllisemmän näköinen. Lasiseiniin voidaan myös liittää ovia sekä luukkuja.

Normaaleissa ulkoseinissä tulee tänä päivänä käyttää pääsääntöisesti 3-kertaisia lasipaketteja, jotta haluttuihin U-arvoihin päästään. Palo-osastoiduissa ulkoseinissä käytetään 2k-Ei30 palolaseja koepolttojen mukaisesti. Meillä on myös lasitukseen tarjolla useita erilaisia lasityyppejä, kuten auringonsuojasävyt, itsestäänpesevä pinnoite, murtosuojalasit yms. Hankimme lasit kotimaisilta lasitusliikkeiltä.

Profiilit pintakäsitellään eloksoituina tai pulverimaalattuina. Lasijulkisivuja käytetään paljolti liikekiinteistöissä, julkisissa laitoksissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, kerrostaloissa, sekä erilaisissa teollisuuslaitoksissa. Lasijulkisivut valmistetaan aina mittatilaustyönä, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Sisälasiseinät

Valmistamme myös alumiinirakenteisia sisäseiniä. Ne sopivat niin kotiin, kuin myös julkisiin laitoksiin, kouluihin, teollisuustiloihin ja liikekiinteistöihin. Sisäseinillä saadaan rakennettua näyttäviä ja valoisia ratkaisuja.

Sisäseinillä voidaan erottaa hyvin erilaiset tilat toisistaan ja ne myös jossain määrin eristävät äänen ja melun kulkua. Seinät voidaan varustaa myös avattavilla luukuilla. Sisäseinät voidaan toteuttaa joko lasisina, umpinaisina tai näiden yhdistelmänä. Ovien ja luukkujen yhdistäminen seinään on myös mahdollista.

Järjestelmässä on useita erilaisia profiileja, joista varmasti löytyy jokaiseen tapaukseen sopivanlainen. Profiilit pintakäsitellään eloksoituina tai pulverimaalattuina. Lasijulkisivuja käytetään paljolti liikekiinteistöissä, julkisissa laitoksissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, kerrostaloissa, sekä erilaisissa teollisuuslaitoksissa. Lasijulkisivut valmistetaan aina mittatilaustyönä, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Valokatot

Valokattorakenne on hyvin käytännöllinen ratkaisu kattovaihtoehdoksi, kun halutaan tiloihin avaruutta ja valoa. Valokaton lasi päästää hyvin päivänvaloa lävitse. Lasikatteilla saadaan edustavia ja valoisia tiloja.

Valmistamme valokattorakenteet Purson P50VK-järjestelmistä. Valokattoprofiilit pintakäsitellään eloksoimalla taikka pulverimaalaamalla. Tällä menetelmällä taataan värin pysyminen profiileissa pitkään. Käytettäessä lämpökatkaistuja alumiiniprofiileja kattorakenteina taataan lämmön pysyminen sisäpuolella. Lasitukset suoritetaan joko 2k-tai 3k-turvalasilla.

Valokattorakenteita käytetään paljon julkisissa tiloissa, liikerakennuksissa, sekä myös jossain määrin omakotitalojen ”viherhuoneiden” kattorakenteina yhdessä lasijulkisivuseinien kanssa. Valokatot valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan tarpeet huomioiden. Pääsääntöisesti rakenteet myydään asennettuina.

Vieritä ylös