Kaiteet

Porraskaiteet

Porraskaiteet ovat kevyitä, mutta myös jämäköitä kaiteita rappusiin. Kaiteet valmistetaan alumiiniprofiileista, teräsprofiileista tai viimeisin trendi on ollut jopa ilman pystyprofiileita. Profiilittomassa vaihtoehdossa kaidelasi on sen verran paksu ja ”alalankku” sen verran jykevä, että niiden varaan voidaan kaidekuormitus laskea.

Profiilit käsitellään joko anodisoituna tai pulverimaalattuina. Hyvän pintakäsittelyn ansiosta kaiteet kestävät myös hyvin runsaat pesukerrat ja putsaukset. Lasitus suoritetaan 1k- karkaistuna ja laminoituna tai pelkkänä laminoituna. Laseihin voidaan laittaa sävytys värillisillä välikalvoilla. Hyvin suosittu sävy on viime aikoina ollut antisun-harmaa ja vaaleanruskea, hiukan tumma sävylasi. Lasilla luodaan viimeinen silaus hienolle kokonaisuudelle.

Porraskaiteet ovat aina yksilölliset asiakkaalle. Ne tehdään mittatilaustyönä aina asiakkaan portaiden ja toiveiden mukaan. Porraskaiteita käytetään yleensä julkisissa tiloissa, liiketiloissa, sekä myös hyvin paljon kotitaloissa.

Tasokaiteet

Tasokaiteet ovat kevyitä ja hyvän näköisiä.Kaiteet valmistetaan alumiiniprofiileista, profiileja on tarjolla lukuisia eri vaihtoehtoja. Yleensä tasokaide valitaan porraskaiteen yhteyteen, luomaan siistin kokonaisuuden.

Profiilit käsitellään joko anodisoituina taikka pulverimaalattuina. Hyvän pintakäsittelyn ansiosta kaiteet kestävät myös hyvin runsaat pesukerrat ja putsaukset. Lasitus suoritetaan 1k- karkaistuna ja laminoituna tai pelkkänä laminoituna. Laseihin voidaan laittaa sävytys värillisillä välikalvoilla. Hyvin suosittu sävy on viime aikoina ollut antisun-harmaa ja vaaleanruskea, hiukan tumma sävylasi. Lasilla luodaan viimeinen silaus hienolle kokonaisuudelle.

Tasokaiteet ovat aina yksilölliset asiakkaalle. Ne tehdään mittatilaustyönä aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tasokaiteita käytetään pääsääntöisesti julkisissa tiloissa, liiketiloissa, sek hyvin paljon kotitaloissa. Kyseisiä kaiteita käytetään sisä- ja ulkotiloissa.

Parvekekaiteet

Parvekekaiteita on saatavan hyvinkin erilaisia. Aina jokaiseen asiakkaan tarpeeseen löytyy jonkinlainen ratkaisu. Parvekekaiteella luodaan taloon tai kiinteistöön edustava julkisivu.

Pääsääntöisesti kaiteita menee kerrostaloihin, mutta myös jossain määrin toimistojen ja liikerakennusten edustuskäyttöön. Nykypäivänä myös yksityiset ovat löytäneet parvekekaidejärjestelmän. He hankkivat kotiensa parvekkeille näyttävän lasisen parvekekaiteen.

Parvekekaiteet voivat olla joko umpinaisia tai lasiaukollisia. Umpinaisissa kaiteissa hyvin usein käytetään värillistä pinnoitettua levyä. Lasitus tulee suorittaa vähintään 1k- 4+4mm laminoidulla turvalasilla. Lasi on mahdollista sävyttää lukuisiin eri sävyihin. Yksi suosituimmista sävytyksistä on tumma sävylasi, jolla luodaan hulppea ulkonäkö kaiteille.

Parvekekaiteet voidaan asentaa joko parvekelaatan päälle, eteen tai siten että etureuna on jonkin verran parvekelaatan alapuolella ulkoa katsottuna.

Profiilit käsitellään anodisoituna tai pulverimaalattuina. Käsittelyn ansioista kaiteet kestävät hyvin peruspuhdistukset, tuiskun ja tuulen, rännän ja vesisateen.

Parveke on mahdollista myös tehdä tuulitiiviiksi hankkimalla siihen kaiteenpäällinen avattava lasitus yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa. Kysy lisää myyjiltämme.

Vieritä ylös